XÄr du redan medlem? Logga in

Ansök om medlemskap
    
Bli medlem      Logga in


Vanliga Frågor


Varför gör ni om Teaterlistan?

Det finns i Stockholm ett stort utbud av scenkonst och livekultur. Vi vill tillsammans med våra Stockholms arrangörer att våra medlemmar ska uppleva mer genom ett enkelt, prisvärt och tydligt medlemskap. Genom det nya medlemskapet har vi möjlighet att erbjuda våra medlemmar ett mycket bättre utbud än vi tidigare haft.Hur fungerar Teaterlistans medlemskap?

Nya Teaterlistan är ett medlemskap som ger fri tillgång till hela Teaterlistans utbud av teater, konsert, musikal, opera, dans, standup, utställningar och mer scenkonst. Som medlem betalar du en fast månadskostnad och får sedan boka in dig på hur många föreställningar du vill. Du betalar aldrig mer för biljettpriset, varken i bokningen i Teaterlistan eller på plats hos resp. scen. En månadskostnad, hur många föreställningar du vill.Hur många föreställningar ingår per månad? Kan jag boka till fler än +1?

Du kan gå på hur många föreställningar du vill, när du vill och när du kan. Vi har inga begränsningar gällande antal bokningar per månad. Just nu kan du boka en eller två biljetter beroende på vilken typ av medlemskap du har. Vill ni vara flera i sällskapet får ni så klart gärna bjuda in fler vänner till Teaterlistan.Vilka föreställningar kommer finnas på Teaterlistan?

Alla möjliga! Vi kommer erbjuda dig allt från opera och teater till konserter och stand up. Från de största scenerna till de mindre du kanske inte visste om. Till skillnad från gamla Teaterlistan kommer vi nu även erbjuda er nya kategorier såsom bio, stand up, utställningar och fler livekonserter.Kommer jag som gammal medlem i Teaterlistan automatiskt övergå till det nya konceptet med den nya månadsavgiften?

Nej. Alla medlemskap från gamla Teaterlistan är automatiskt inaktiverade. Inga pengar kommer dras förrän du själv valt att bli medlem i vårt nya koncept.Varför kan jag inte se utbudet utan att bli betalande medlem?

Anledningen till att vi kan hålla så lågt pris är att vi i vårt samarbete med våra partners inte öppet exponerar hela vårt utbud. Vi visar dock gärna exempel på både föreställningar vi haft och vad vi har just nu.Hur många föreställningar ingår per månad? Kan jag boka till fler än +1?

Du kan gå på hur många föreställningar du vill, när du vill och när du kan. Vi har inga begränsningar gällande antal bokningar per månad. Just nu kan du boka en eller två biljetter beroende på vilken typ av medlemskap du har. Vill ni vara flera i sällskapet får ni så klart gärna bjuda in fler vänner till Teaterlistan.Hur kan det vara så billigt?

I snitt är 30% av alla platser lediga i stadens salonger och på det kommer det många avbokningar i sista sekund. Det vi helt enkelt gör är att hjälpa våra samarbetspartners att fylla dem och samtidigt få möjlighet till en extra intäkt.Vad gör jag om eventet jag vill gå på inte har några platser kvar att boka?

Då kan du ställa dig på vår kölista, så blir du meddelad när fler platser finns tillgängliga.När dras det pengar från mitt konto?

Månadsavgiften betalar du var 30:e dag från den dagen du startar medlemskapet. Vi har ingen uppsägningstid, utan du kan närsomhelst säga upp ditt medlemskap.Kan man avboka biljetten?

Ja. Om du ej längre kan gå på föreställningen så kan du enkelt avboka den och släppa den till en annan medlem.Vad händer med mitt innestående saldo på gamla Teaterlistan?

Du behåller naturligtvis ditt saldo på nya Teaterlistan.Inkluderas föreställningar i Göteborg i nya Teaterlistan?

Tyvärr har vi inte lanserat nya Teaterlistan i Göteborg än. Vi kommer höra av oss till alla medlemmar i Göteborg när vi lanserat.Detta är en perfekt julklapp, kan man köpa presentkort?

Eller hur! Ja du kan köpa fysiska och digitala presentkort på www.teaterlistan.se/presentkortKan man dela på ett +1-konto?

Nej. Medlemskapet är strikt personligt och gäller bara för dig som är tecknad på medlemskapet. Endast ägaren av +1-medlemskapet kan hämta ut biljetter.Varför har ni ingen app?

Vi jobbar på att inom snar framtid lansera en app. Till en början kan ni göra det enklare för er och lägga till oss som favorit i webbläsaren på er dator, smartphone eller surfplatta. På apple-produkter kan ni välja att spara ner vår hemsida till hemskärmen.När dras avgiften från Teaterlistan?

Medlemskapet gäller 30 dagar framåt, dvs går du med 26 nov så gäller det till 26 dec.
FÖLJ OSS

Facebook

Instagram

Twitter
MEDLEMSKAP

BLI MEDLEM eller LOGIN
Hjälp

Kontakta oss

Vanliga frågor
Villkor

Användarvillkor

Personuppgiftspolicy

Cookies