X
Medlemsansökan
Vi släpper in medlemmar löpande. Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när vi har en plats öppen. Din ansökan är ej bindande.


Bekräfta

Är du redan medlem? Logga in

X

Bli medlem


Är du redan medlem? Logga in

Läs mer om Teaterlistan

  

Vad är det här nya Teaterlistan för något?

Det finns ett stort utbud av scenkonst och livekultur i Stockholm och tillsammans med stans evenemangsarrangörer har vi tagit fram ett fastpris-abonnemang som låter dig upptäcka och uppleva mer verklig underhållning.Hur fungerar det?

Som medlem upptäcker du evenemang och föreställningar inom ett brett spektrum av genrer - från teater och standup till konsert och film på bio. Med några knapptryck bokar du in dig helt utan kostnad. Det ger dig massor av chanser att uppleva föreställningar du aldrig hade givit en chans annars, men även välkända storproduktioner!Kan jag verkligen boka in mig på allt?

Japp! Du bokar in dig på hur många föreställningar du vill. Och eftersom du inte betalar något för bokningen har du fina möjligheter att upptäcka sådant du annars inte vågat lägga pengar på. Vår enda begränsning är ett evenemang per dag.Vilka föreställningar finns på Teaterlistan?

Alla möjliga! Både välkända storproduktioner på scener som du besökt tidigare och evenemang i outforskade genrer på scener du aldrig hört talas om. Vi samarbetar med nästan alla arrangörer och scener i Stockholm och adderar ständigt nya evenemang och föreställningar. Du kommer kunna uppleva teater, dans, opera, standup, film på bio, konserter, festivaler, utställningar – och massa mer!Vad kostar det att vara medlem?

Vi har två typer av medlemskap:

STANDARD: en biljett per bokning
290 SEK per månad

PLUS 1: två biljetter per bokning
550 SEK per månadNär dras medlemsavgiften?

Medlemsavgiften dras löpande var 30:e dag, så om du skulle bli medlem t.ex den 1 januari blir du debiterad den 1 februari, 1 mars etc.Har ni någon bindningstid eller uppsägningstid?

Nej. Du kan när som helst säga upp ditt medlemskap, så avslutas det automatiskt innan nästa debitering. Du kan fortsätta använda ditt medlemskap fram tills dess att ditt medlemskap avslutas.Jag vill se utbudet innan jag blir medlem!

Tyvärr kan vi inte visa utbudet för dig som inte är medlem, det skulle bryta våra avtal med våra samarbetspartners. Anledningen till att vi kan hålla så lågt pris på medlemskapet är att vi lovar våra partners att inte öppet exponera hela evenemangsutbudet. Om du frågar oss riktigt snällt kan det hända att vi ger dig ett exempelurval på evenemang och föreställningar vi har uppe just nu…Hur är det möjligt att allt ingår?

För evenemangsarrangörer är det svårt att sälja slut sina biljetter – även till storproduktioner och evenemang som marknadsförts väl. Det finns helt enkelt ofta biljetter över. Ibland uppstår dessutom avbokningar i sista stund, vilket kan ge gapande hål i salonger och läktare. Med tomma stolar påverkas arrangörer och scener negativt på många plan: tappade biljettintäkter, mindre försäljning av mat och dryck, och framförallt blir upplevelsen sämre för ordinarie publik och deltagande artister, skådespelare och producenter. Med vår tjänst ger vi våra samarbetspartners en unik chans att snabbt nå fulla salonger och läktare, med helt nya publikgrupper som gärna upptäcker nya typer av kultur.Kan jag avboka biljetter?

Ja. Vi har fria avbokningar på alla evenemang och föreställningar i vår tjänst – men med varierande avbokningsregler. Det framgår alltid innan bokning vad för avbokningsregler som gäller.Kan jag överlåta bokningar som jag gjort som medlem?

Nej. Medlemskapet är strikt personligt och du kan inte överlåta några bokningar. Var beredd på att visa legitimation när du checkar in innan evenemang.Kan jag dela på ett Plus 1-konto?

Nej. Medlemskapet är strikt personligt och gäller bara för dig som är tecknad på medlemskapet. Du kan inte överlåta medlemskapet till annan part, men om du bokar två biljetter väljer du alltid själv vem din “Plus 1” – det behöver alltså inte vara samma person du tar med dig varje bokning.Detta är ju en perfekt present, kan jag köpa presentkort?

Självklart kan du ge bort ett medlemskap i present! Du väljer själv om du vill ge bort ett Standard- eller ett Plus1-medlemskap samt hur många månader du vill förbetala. Välj även leveranssätt – digital eller fysiskt. Här kan du läsa mer och beställa: teaterlistan.se/presentkortJag var medlem i gamla Teaterlistan! Övergår mitt medlemskap automatiskt till nya Teaterlistan?

Nej. Dina kontouppgifter finns sparade, så du kan logga in med samma uppgifter som tidigare, men du behöver aktivt starta ett medlemskap i nya Teaterlistan.Jag var medlem i gamla Teaterlistan! Vad händer med mitt innestående saldo?

Du behåller ditt saldo på nya Teaterlistan, och kan konvertera det till gratismånader.Har Teaterlistan lanserat i Göteborg?

Inte än – men väldigt snart! Skriv upp dig på den här listan för att få ett härligt erbjudande innan vi öppnar upp i Göteborg.
FÖLJ OSS

Facebook

Instagram

Twitter
MEDLEMSKAP

BLI MEDLEM eller LOGGA IN
Hjälp

Köp presentkort

Kontakta oss

Vanliga frågor
Villkor

Användarvillkor

Personuppgiftspolicy

Cookies