X
Fortsätt

Är du redan medlem? Logga in

X

Bli medlem


Är du redan medlem? Logga in

Läs mer om Teaterlistan

  

Varför gör ni om Teaterlistan?

Det finns i Stockholm ett stort utbud av scenkonst och livekultur. Vi vill tillsammans med stadens arrangörer att våra medlemmar ska uppleva mer genom ett enkelt, prisvärt och tydligt medlemskap. Genom det nya medlemskapet har vi möjlighet att erbjuda våra medlemmar ett mycket bättre utbud än vi tidigare haft.Hur fungerar Teaterlistans medlemskap?

Nya Teaterlistan är ett medlemskap som ger fri tillgång till hela Teaterlistans utbud av teater, konsert, musikal, opera, dans, standup, utställningar och mer scenkonst. Som medlem betalar du en fast månadskostnad och får sedan boka in dig på hur många föreställningar du vill. Du betalar aldrig mer för biljettpriset, varken i bokningen i Teaterlistan eller på plats hos resp. scen.Hur många föreställningar ingår per månad?

Du kan gå på hur många föreställningar du vill, när du vill och när du kan. Vi har inga begränsningar gällande antal bokningar per månad. Du kan boka en eller två biljetter beroende på vilken typ av medlemskap du har.Vilka föreställningar kommer finnas på Teaterlistan?

Alla möjliga! Vi kommer erbjuda dig allt från teater och opera till konserter och stand up. Från de största scenerna till de mindre du kanske inte kände till. Till skillnad från gamla Teaterlistan har vi nu även nya kategorier som bio, stand up, utställningar och fler livekonserter.Kommer jag som gammal medlem i Teaterlistan automatiskt övergå till det nya konceptet med den nya månadsavgiften?

Nej. Alla medlemskap från gamla Teaterlistan är automatiskt inaktiverade. Du väljer själv om du vill vara medlem i nya Teaterlistan.Måste jag vara medlem för att se aktuellt utbud?

Ja. Anledningen till att vi kan hålla så lågt pris är att vi i vårt samarbete med våra partners inte öppet exponerar hela vårt utbud. Vi visar dock gärna exempel på både föreställningar vi haft och vad vi har just nu.Hur är det möjligt att allt ingår?

På de flesta föreställningar finns lediga platser och på det kommer det många avbokningar i sista sekund. Det vi helt enkelt gör är att hjälpa våra samarbetspartners att fylla dem och samtidigt få möjlighet till en extra intäkt.När dras avgiften från Teaterlistan?

Medlemsavgiften dras löpande var 30:e dag.Kan man avboka biljetter?

Ja. Om du inte längre kan gå på föreställningen så kan du enkelt avboka den.Vad händer med mitt innestående saldo på gamla Teaterlistan?

Du behåller naturligtvis ditt saldo på nya Teaterlistan.Har Teaterlistan lanserat i Göteborg?

Tyvärr har vi inte lanserat nya Teaterlistan i Göteborg än. Vi jobbar på det och kommer höra av oss till alla medlemmar i Göteborg när vi lanserat.Detta är ju en perfekt present, kan man köpa presentkort?

Eller hur! Ja du kan köpa fysiska och digitala presentkort på www.teaterlistan.se/presentkortKan man dela på ett +1-konto?

Nej. Medlemskapet är strikt personligt och gäller bara för dig som är tecknad på medlemskapet.Varför har ni ingen app ?

Vi kommer så småningom att lansera en app. Till en början kan ni göra det enklare för er och lägga till oss som favorit i webbläsaren på er dator, smartphone eller surfplatta. På apple-produkter kan ni välja att spara ner vår hemsida till hemskärmen.Har ni någon bindningstid/uppsägningstid?

Nej. Du kan när som helst säga upp ditt medlemskap.Vad kostar det i månaden?

Medlemskapet standard kostar 290kr/mån och låter dig gå på hur många föreställningar du vill utan att betala något biljettpris. Medlemskapet plus 1 kostar 550kr/mån och ger dig en extrabiljett till varje föreställning.
FÖLJ OSS

Facebook

Instagram

Twitter
MEDLEMSKAP

BLI MEDLEM eller LOGGA IN
Hjälp

Köp presentkort

Kontakta oss

Vanliga frågor
Villkor

Användarvillkor

Personuppgiftspolicy

Cookies